Om oss

Information om Lé Skin

LÉ SKIN grundades av vår behandlare Linnea, som så långt hon kan minnas har varit intresserad av det kosmetiska. Ett intresse som genom årens gång har riktat in sig mer och mer på hudvård. Inte minst i de tidiga tonåren då finnar och rodnad tog över självförtroendet.

Nu har Linnea valt att flytta hudvården och intresset ut från sitt eget badrum för att dela med sig av vad hon lärt sig under åren.

”Med planer på fler utbildningar och kurser i framtiden har jag under uppstarten valt att rikta in mig på microneedling då det är en extremt bred behandling som kan hjälpa de flesta hudtyper och hudtillstånd.”

Linnea har själv en såkallad blandhy med hög produktion av sebum, förstorade porer, små finnar samt yttorrhet och känslighet. ”Det sämsta av två världar” beskriver hon skämtsamt det själv som.

Leo

Receptionist

Leo är en Mittelspitz som jobbar hos oss som välkomstkommité, och är alltid nyfiken på våra kunder! Har du allergi eller är hundrädd, låt oss veta det innan så ser vi till att Leo får andra arbetsuppgifter just den dagen du vill komma.

Hitta till oss

Vår salong ligger i Särö, som är beläget mellan Göteborg & Kungsbacka. Eftersom vi är en hemmasalong så tar vi endast emot bokade besök!

Adress:
Guntoftavägen 182B (1 trappa upp)
429 43 SÄRÖ

Det finns gratis besöksparkering, samt att vi kan erbjuda gratis laddning utav din elbil under ditt besök. Säg till oss i förväg om du vill boka laddplats!

Har du problem att hitta parkeringarna eller till oss så är det bara att ringa.

Kontakta oss